Te koop: Hoogtij

€ 319.500,- v.o.n.
Adres: Hoogtij, 9685 AW Blauwestad
Type object Woonhuis, vrijstaande woning, villa
Perceeloppervlakte 530 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 105 m²

Notitie

Algemeen

Hoogtij is een duurzaam en levensloopbestendig woonconcept. De woningen zijn gesitueerd op het eiland Hoogtij in het hart van Blauwestad. Het strand de jachthaven en het centrum liggen op loopafstand. De woningen zijn geschikt voor bewoning in alle levensfasen, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Het zijn nultredenwoningen met voldoende ruimte voor gebruik van rolstoel of rollator.... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, vrijstaande woning, villa
  Bouwjaar 2017
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Donderdag 28 juli 2016
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 14700/4630615
Vraagprijs € 319.500,- v.o.n.
Aangeboden sinds Donderdag 28 juli 2016
Laatste wijziging Vrijdag 2 maart 2018
Bouw
Type object Woonhuis, vrijstaande woning, villa
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2017
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 18 m.
Lengte 30 m.
Perceeloppervlakte 530 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 105 m²
Inhoud 360 m³
Tuinoppervlakte 430 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan vaarwater
Aan water
Buiten bebouwde kom
Nabij snelweg
Open ligging
Vrij uitzicht
Uitrusting
Heeft een achtertuin Ja
Heeft een elektriciteitsaansluiting Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft keuken Ja

Omschrijving

Hoogtij is een duurzaam en levensloopbestendig woonconcept. De woningen zijn gesitueerd op het eiland Hoogtij in het hart van Blauwestad. Het strand de jachthaven en het centrum liggen op loopafstand. De woningen zijn geschikt voor bewoning in alle levensfasen, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Het zijn nultredenwoningen met voldoende ruimte voor gebruik van rolstoel of rollator.

De basiswoning telt drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een bijkeuken en een badkamer met optioneel een tweede toilet.
Het ontwerp is modulair van opzet en met uitbreidingen naar de zijkanten of naar boven, is eenvoudig extra woonruimte te realiseren. Het huis kan als het ware met u “meegroeien” en blijft zo altijd in overeenstemming met uw woonbehoefte.

Het basismodel heeft een gebruiksoppervlak van ruim 105m2.
Inclusief basiskavel van 530m2 kost de woning € 319.500,- vrij op naam.

Hoogtij onderscheidt zich door duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt te hanteren. Alle woningen hebben een ideale oriëntatie ten opzichte van de zon en het water. Veel glas op het zuiden zorgt voor een natuurlijke lichtinval en een maximaal gebruik van de zonnewarmte. De markante dakvorm is niet alleen de signatuur van de woning, maar de hellingshoek van 36 graden is ook de optimale hoek voor de meegeleverde zonnepanelen.

De woningen worden voorzien van vloerverwarming en hoge isolatiewaarden maken de woning zeer energiezuinig. De constructie van het huis bestaat uit een houtskeletbouwsysteem en de gevels van het basismodel worden aangeboden in hout. Naast duurzaam is dit ook de beste keuze in het aardbevingsbestendig bouwen. Kopers die zelf invloed willen hebben op de uitstraling van hun huis kunnen kiezen uit een reeks aan opties en (gevel-)afwerkingen zoals bijvoorbeeld baksteen. Ook de indeling van de woning is geheel naar eigen wens aan te passen.

Ieder huis is zo op maat samen te stellen.

Alle woningen op Hoogtij worden sleutelkaar opgeleverd. U krijgt een volledig
afgewerkte woning, inclusief kavel vrij op naam. Dit betekent dat u geen extra kosten heeft bij de overdracht van de woning. Het betreft hier, naast de BTW, de kadastrale kosten en de notariskosten, ook alle kosten voor de omgevingsvergunning en gemeentelijke leges. Kortom, een volledige woning tegen een scherpe prijs en zonder onverwachte meerkosten.

Sleutelklaar!

* inclusief kavel
* inclusief zonnepanelen
* inclusief CO2 gestuurde ventilatie
* inclusief keuken
* inclusief schilderwerk binnen en buiten
* inclusief wandafwerking en plinten
* inclusief tegelwerk sanitaire ruimtes
* inclusief sanitair
* inclusief tuinpad en parkeerplaats

Recent bekeken