Aankoopbegeleiding

Een huis kopen, hoe pakt u dat aan en waarom via ons ?

Vaak is een huis kopen een belangrijke stap, logisch want u wilt zeker weten dat u er geen spijt van krijgt, want u zult maar geld uitgeven en later toch niet naar uw zin wonen.
 
Ons kantoor geeft u een persoonlijke benadering, u wordt bij een zoek- of aankoopopdracht eventueel dagelijks geinformeerd over de te koop staande huizen uit het aanbod van alle makelaars in het door u uitgekozen gebied.

Uw woonwensen worden zorgvuldig geinventariseerd. Wij begeleiden u bij een aankoopopdracht vanaf het zoeken naar een woning tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris, wij zorgen voor de juiste koopakte waarin uw belangen gewaarborgd zijn, kortom een correcte afwikkeling.
 
Uiteraard gaan wij, indien u dat wenst, met u mee naar de bezichtigingen, u weet precies wat u wilt en wat u zoekt maar wij letten op meer zaken, o.a. courantheid, bouwkundige staat, belemmerende bepalingen, de waarde.

Wij onderhandelen in uw belang over de prijs en de voorwaarden met de verkoper, uiteindelijk neemt u de beslissing wij zorgen voor de afhandeling. 
 
Afspraak maken